Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Pretosimies agresijai!
08.08.2006

Kopš senseniem laikiem balti ir bijuši viesmīlīgi namatēvi. Brēmenes Ādams min svētceļniekus, kuri no Spānijas un Grieķijas plūduši pie senčiem, lai gūtu garīgo veldzējumu. Arī misionāri varēja mierīgi sludināt, kamēr vien nesāka aizskart senču svētumus un pārliecību. Ja kāds no atnācējiem sāka noliegt senču Dievus vai centās nokļūt to svētvietās, tos gaidīja nāve... Arī mūsdienās reliģiskās pārliecības aizskāršana ir viens no lielākajiem cilvēktiesību pārkāpumiem, ko nepielaiž Satversme. Pamēģiniet kā islama neticīgais iekļūt Mekā, vai ievest svētvietā kādu netīru lopu, zaimot tur ar nepareizu apģērbu vai citādi! Kopš senatnes Latvijas dēļ ir izliets daudz sviedru, nesti asins upuri, tāpēc visa Latvijas valsts mums ir svētvieta, kļuvusi ar katru mocekli aizvien svētāka.

Taču šodien, pārkāpjot visas cilvēktiesību normas un Satversmi, mūsu svētvietā pederasti un lezbietes sākuši sludināt savu pārliecību, kas mums ir sveša un nepieņemama, bet to pat tie, kuriem būtu jāaizstāv mūsu cilvēktiesības, reliģiskā pārliecība un Satversme, attaisno, apgānot mūsu svētākās jūtas!

Šāda mūsu reliģisko jūtu apgānīšana un svētvietas - Latvijas zaimošana ir rupjš mūsu tiesību pārkāpums un nepieļaujama, lai arī zem kādas izkārtnes šī garīgā un tikumiskā agresija tiktu pasniegta. Mēs pārāk labi zinām vēsturi, lai apzinātos šīs agresīvās novirzes sekas tautas izmiršanā. Tās dēļ bojā jau ir aizgājušas vairākas kultūras. Cilvēces gaišākie prāti to ir saredzējuši jau sirmā senatnē. Atminēsimies tos, cerībā, ka mūsu pašmāju ES pakalpiņi Platonam muti neaizbāzīs... Citāti no viņa «Likumiem».

«Man ir līdzeklis tā likuma ieviešanai, lai dzimumu savienošanās, kas paredzēta dzemdēšanai, notiktu atbilstoši dabai, t.i., lai vīrieši atturas no vīriešu dzimuma un neiznīcina tīšuprāt cilvēku sugu,...» «Vispirms jau šis likums ir saskaņā ar dabu..., cik daudz būtu labuma, ja šis likums iegūtu spēku!» « ...Tad tas atnestu tūkstošus labumus.»

Ceru, ka Platonu neviens neapstrīdēs, jo pederastija kā nespējīga turpināt cilvēku dzimtu, ir to iznīcinoša parādība. Ja lielās tautas, kuras sen pārkāpušas etniskās robežas, pederastiju var uzskatīt kā dabas sniegtu pārapdzīvotības regulētāju, tad mūsu daudz cietušajai un izkautajai tautai tā nav un nevar būt pieņemama. Un šeit nav nekāda sakara ar kādas grupas cilvēktiesībām, jo izmērdēt kādu tautu un apgānīt tās svētvietas, nav atļauts nevienam.


Māris Linde,
Aizputē

Komentāri
Alvils  09.08.2006 11:38:11
Starp citu, esmu dzirdējis "argumentu", ka pederastija esot "dabīga", jo, tā kā cilvēku ir par daudz, tad daba it kā veicot "regulēšanu", lai ierobežotu cilvēku vairošanos. Tādā gadījumā rodas jautājums - kāpēc tieši balto vidū ir visvairāk pederastu? Baltie taču ir tikai 9% no pasaules iedzīvotājiem...

Leonards Inkins  09.08.2006 13:43:42
Tieši tāpēc tu šo murgaino domu arī dzirdēji, jo tam kas to apgalvo vajag lai balto būtu mazāk. Arī nāve ir dabīga, bet mēs taču nesteidzamies to paātrināt.

Ivars  09.08.2006 15:02:22
Ir arī dabīga, tas ir viens no dabiskās atlases mehānismiem. Nedabīga ir šīs kaites reklamēšana.

Alvils  09.08.2006 15:15:32
Ak jā - jāatvainojas lapas lasītājiem, ka kopš aptuveni 2.augusta līdz vakardienai lapa nebija pieejama. Biju Vācijā, un serverim bija radušās problēmas (provaiderim "noraustījās" interneta pieslēgums un serveris pēc tam tā arī "nesaprata", ka internets tomēr ir pieejams). Būs jādomā, kā šādas problēmas nākotnē atrisināt ātrāk.

Alvils  09.08.2006 15:19:57
Nedabīga ir arī pederastijas uzskatīšana par dabisko atlasi. :)

Jā, varbūt kaut kur Āfrikā vai Ķīnā tā varētu noderēt dabiskās atlases veicināšanai, tomēr balto jau tā ir par maz... Jeb varbūt tomēr baltā rase ir tik ļoti deģenerējusies, ka, dabasprāt, tai jāiznīkst? Katrā ziņā es pederastiju uzskatu par izvirtību - krieviski to sauc "ot žira besiķsa". Nez, kādēļ, piemēram, pederastu vairāk ir t.s. inteliģentu vidū, nevis, piemēram, rūpnīcu strādnieku? Tāpēc, ka šie inteliģenti (bieži viņi sauc sevi par māksliniekiem un mūziķiem) nezin, kur likt savu brīvo laiku. Visu cieņu patiesiem māksliniekiem un patiešām talantīgiem mūziķiem, tomēr tādu ir maz.

Ivars  09.08.2006 16:53:59
Nē kā reiz tur nekā nedabīga nav :) Paskaties dabā, kopojas tak viena dzimuma pārstāvji.

Bet par balto rasi Tev taisnība, daļa ir tā deģenerējušies vai deģenerēti (kā kuram labāk patīk), ka ir jāiznīkst. Bet ne visiem.

Alvils  09.08.2006 17:05:41
Tur jau tā lieta, ka dabā viendzimuma kopošanās ir novērojama tikai tur, kur trūkst pretējā dzimuma. Tā piemēram, ja kādas kataklizmas rezultātā, teiksim, vilku barā vairs nav atrodama neviena mātīte, kaut kur jau tiem tēviņiem savu .... ir jāliek... No otras puses - kur dabā būtu novērojama viendzimuma kopošanās starp mātītēm?

Pederastiem, savukārt, ir citādi - sieviešu pasaulē esot vairāk, nekā vīriešu, bet viņi savā starpā... Tā kā neko dabisku tajā tomēr saskatīt nevaru.

Ivars  09.08.2006 17:12:17
Alvil, kas tad Tavuprāt ir dabisks? Manuprāt nekas pretdabiskas nemaz nevar pastāvēt.

Alvils  09.08.2006 17:20:52
Dabisks... naja. Dabiskas ir, piemēram, heteroseksuālas attiecības. Dabā taču tā ir pieņemts, ka seksuālo attiecību mērķis pamatā ir pēcnācēju radīšana. Tas arī ir dabiski.

No otras puses, protams. Varētu diskutēt par jēdzieniem "dabisks" un "pretdabisks". Tikpat labi varam diskutēt par to, kas ir daba. Jebkurai dzīvai būtnei galvenais mērķis ir vairoties - visi pārējie mērķi (ēst, gulēt u.c.) ir pakārtoti šim. Darbības, kuras pilnīgi noteikti nenoved pie šī mērķa, varam uzskatīt par pretdabiskām. Ja pederastija būtu izplatīta zemēs, kurās valda pārapdzīvotība/bads, tad to varētu uzskatīt par dabisku parādību - mazāk pēcnācēju nozīmē labāku dzīvi tiem, kuri tomēr radīsies. Tikai es nekādi nevaru apgalvot, ka baltās rases apdzīvotās zemes būtu tās visblīvāk apdzīvotās, līdz ar to, šķiet, šis arguments nav derīgs.

Tanī pat laikā dabiskā izlase, ierobežojot dzimstību, arī nav normāla. Ir tik interesanti pavērot, kā mūsdienās ģimenes (t.i. vīrs un sieva) "taisa karjeru", lieto kontracepcijas līdzekļus un gaida, kad būs "nodrošinājuši sev cilvēka cienīgu dzīvi". Kad nu beidzot gados 35 dzimst vienīgais bērns, tas ir visnotaļ slimīgs un, protams, (cerams) labi nodrošinātie vecāki dara visu, lai šis bērns izdzīvotu. Agrāk ģimenēs dzima 8-10 bērni, varbūt 3-4 gāja bojā, tomēr atlikušie bija gana spēcīgi. Ciniski, bet fakts - TĀ ir dabiskā izlase.

Ivars  10.08.2006 20:19:36
Daba ir vienots veselums, kas sastāv no neskaitāmiem elementiem un to mijiedarbības. Procesus dabā nosacīti var iedalīt dzīvības procesos (procesi, kas rada, uztur, atbalsta, veicina utt.) dzīvību, un nāves procesos, kas grauj dzīvību. Ja esam objektīvi (pieņemam, ka stāvam pāri dabai), tad mums jāatzīst, ka labs nav ne dzīvības process, ne nāves process, viņi vienkārši ir, katrs pilda savu uzdevumu. Pie tam šajā gadījumā mums jāatzīst, ka nāves process īstenībā arī kalpo dzīvībai, jo tas likvidē dzīvībai nepiemērotas būtnes, to vietā radot jaunas (nāve ir dzīvības beigas un citas dzīvības sākums).
Bet tas ir ja pieņemam, ka stāvam pāri dabai - bet nestāvam tak, esam dzīvi un gribam dzīvot, gribam, lai mums apkārt arī dzīvo, lai dzīvo mūsu bērni, tādēļ no dzīvu būtņu viedokļa labi ir visi dzīvības procesi, bet slikti nāves procesi, ne absolūti slikti, bet slikti tādā mērā, ka gribam dzīvot. Šis arī tad ir galvenais "visu lietu relativitātes" sludinātāju (tai skaitā Sorosa & Co) trumpis - sagrozot patiesību, noklusējot būtiskas lietas un izdarot no pamatsecinājuma izrietošas atziņas ļaudīm tiek potētas ačgānas domas, kas veicina nāves procesus. Viena no šādām lietām ir homoseksuālisma propoganda.Šo ir būtiski saprast, atrast objektīvu atskaites punktu, tad visas sorosītu teorijas sabrūk kā kāršu namiņš.

Ja par mūsu domstarpību, no Tevis teiktā izriet, ka par dabisku uzskati dzīvības procesus, es savukārt par dabiskiem uzskatu visus procesus.

P.S.
Ja par normu, normāls ir tas, kas sabiedrībā ir pieņemts. Dzīvīgā, dzīvotspējīgā sabiedrībā normas ir vienas, tajās dominē vērtības, uzskati, kas atbalsta dzīvības procesus. Mirstošās sabiedrībās ir citas normas, piemēram "rietumi" ar Nīderlandi priekšgalā. Tur homoseksuālisms ir normāls un izskatās, ka pēc pāris gadiem normāla būs arī zoofīlija.
No šā izejot pie mums patreiz notiekošais ir mēģinājumi normalizēt homoseksuālismu u.c. nāves procesus, kas pēc savas būtības ir mēģinājumi nogalināt mūsu (ne tikai mūsu protams, gandrīz jebkuru) sabiedrību, nāvīgi to inficēt. Protams homofīli un to aizstāvji šo nesaprot un nezinu vai ir spējīgi saprast. Saprot tie, kas vairumu no šā visa finansē.


Alvils  11.08.2006 09:07:27
Atliek vien piekrist...


Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Bārbala, Līksma
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».