Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Mūsu ceļš
15.09.2006

Latvijā kā indīgas sēnes pēc lietus dīgst visādas partijas. Visi šo partiju aktīvisti kā uzvilkti papagaiļi līdz aizsmakumam bļauj par vispārcilvēciskām vērtībām un cilvēktiesībām.

Nekādu vispārcilvēcisko vērtību nav un nevar būt. Ir tikai nacionālās vērtības. Tu pats neesi nekas, bet tava tauta ir viss.

Manuprāt visa cilvēce dalās:

I. Nācijas.

II. Kosmopolītiski jaukteņi un klaidoņi.

Starp šīm grupām ir būtiska atšķirība. Pamatnācija ēd, lai dzīvotu. Dažādu nāciju migranti dzīvo, lai ēstu, dzertu un ķēzītu.

Jo tīrāka (nesajauktāka) ir nācija, jo augstāku garīgumu un kultūru tā spēj veidot. Noziegumu galvenais cēlonis ir jauktās laulības. Daudznacionālie rajoni veidojas par noziegumu centriem. Piemēram, Rīga, Odesa, Pievolga, Ziemeļkaukāzs, Ferganas ieleja, ASV, Dienvidslāvija, Šrilanka utt.

Savukārt - nacionālā ziņā viengabalainie rajoni, bez svešu asiņu piejaukuma, kļūst par kultūras un ekonomiska uzplaukuma centriem. Piemēram, Japāna, Dienvidkoreja, VFR, Dānija, Norvēģija u. c.

Tāpēc savu ieguldījumu latviešu nācijas veidošanā var dot Latvijas jaunatne. Saviem vienaudžiem, kas stājas jauktās laulībās, radiet neiecietības atmosfēru. Mēs nevēlamies krustot dažādu sugu lopus, bet jo cītīgi krustojam dažādas rases un tautas. Tas ir noziegums.

Visi spēki jāveltī neatkarīgas latviskas un antikomunistiskas Latvijas radīšanai. Bet šim nolūkam vajadzīga partija ar dzelzs disciplīnu.

Šīs partijas programmā ir jāpasaka, ka mēs esam nacionālisti un nācijas tiesības ir augstākas par cilvēktiesībām.v

Par cilvēktiesībām runāsim tad, kad nacionālo tiesību ziņā būsim sasnieguši vismaz tādu līmeni kā Austrālijas aborigēniem un ASV indiāņiem. Viņiem ir vismaz savi rezervāti, bet mums Rīgā nav kvartālu bez migrantiem. Latvijā nav pilsētas bez cittautiešiem. Mums nav pat klubu, kur ieeja būtu tikai latviešiem. Šis apstāklis nacionāli noskaņotus patriotus psihiski traumē, un, ja vadzis ir pilns, tas var lūzt.

Es personīgi visus latviešus dalu divās partijās.

I. Mēs, nacionālisti, un tie, kas cenšas tādi būt.

II. Visi pārējie - pakalpiņu partijas biedri.

Man iebildīs: «Mūsu nesapratīs cittautieši, mūs nesapratīs Rietumi utt.» Atbildu: «Mūs sapratīs visi Ļaunuma impērijā eksitējošo nāciju pārstāvji, un tādu ir puse. Otra puse - krieviski runājošie kosmopolīti - nekad neko nesapratīs, jo viņiem trūkst vienas smadzeņu rievas.»

Iedegsies nacionālisma kvēlojošā liesma, sākot no Krimas tatāriem un beidzot ar Čukču pussalu. Tad arī tur radīsies ČNNK. Tad nacionālisma liesmās sadegs un sabruks visa moskaļu impērija - tautu cietums, pasaules žandarms un Eiropas kultūras nams. Beidzot taču jāsaprot, ka vispasaules nacionālistu, separātistu un antikomūnistu revolūcija ir sākusies. Kas attiecas uz Rietumiem, tad pilnīgas izpratnes labad, pirmkārt, nebūtu par sliktu, ja Rietumeiropā uz 10 minūtēm ienāktu un atkal izlietu ārā ķīniešu armija. Pa 10 minūtēm šī armija neko daudz nenodarītu, toties tā divas reizes ietu pāri Krievijai. Tad mūs saprastu gan Rietumi, gan Austrumi. Otrkārt, pasaulē ir pāri par 1500 nāciju un pār par 150 valstu. Tātad 90% nāciju nav sava valstiskuma.

Es, piemēram, ne tikai saprotu Īru republikāniskās armijas, basku «Etas» kaujiniekus, bet izsaku viņiem savu sajūsmu un solidaritāti, jo viņi grib radīt savu valsti. Tas pats sakāms par kurdu partizāniem. Šī nacionālisma liesma panāks, ka uz pasaules nebūs nevienas daudznacionālas valsts. Sociālajai programmai jābūt nacionālismā balstītai.

Bieži uzvar tā ideja, par kuru neatlaidīgāk cīnās. Tāpēc gēnu un senču asinsbalss spēks stiprāks par visām idejiņām un ideāliņiem. Nācija pāri visam.

Kas attiecas uz tiešajiem uzdevumiem, tad jāsāk Latvijas valdības un parlamenta iztīrīšana no komunistiem un pederastiem.


Edvīns Jansons

Komentāri
Alvils  15.09.2006 10:00:04
Starp citu, esmu pārliecinājies, ka krievi ļoti sāpīgi uztver autora minēto argumentu par ķīniešu armiju Krievijā. Piemēram, kāda krievu meitene (no Krievijas) 2001.gadā Vācijā man uz šo argumentu atbildēja: "Bet tas taču nav iespējams! Mēs esam slāvu tauta un savā zemē nevienu nelaidīsim!"

Tāpat viņiem nepatīk tas, ko paši padomju laikos mācīja skolās. Ja jau paši vien stāstīja, ka ļaunais Čingishans ir atnācis, visus krievus apsitis un visas ņuras izvarojis, tad top skaidrs, kas tādā gadījumā ir krievi - tatāru-mongoļu pēcteči. :)


Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Alīna, Rūsiņš, Sandris
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».