Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Līgas Dimiteres un Kaspara Dimitera iesniegums
13.06.2007

Biedrība "Latvietis" pievienojas Dimiteru paustajam.

Iekšlietu ministram Ivaram Godmanim, Rīgas Kriminālpolicijas priekšniekam Intam Ķuzim un Rīgas pils. GPP 1.policijas iecirkņa priekšniekam Pēterim Spruktam

Līgas Dimiteres un Kaspara Dimitera iesniegums – atklāta vēstule.

Viens no Baznīcas tēviem svētais Jānis Zeltamute 4. gadsimtā par vīrieti, kas guļ ar vīrieti jeb homoseksuālistiem rakstīja: «Slepkava atrauj dvēseli miesai, bet šis reizē ar miesu vēl nomaitā dvēseli. Lai kādu grēku arī nenosauktu, neviens nebūs salīdzināms ar šo noziegumu.» (Ioan.Chrysost.In Rom.4.2).

Austrumu Pareizticīgajā baznīcā šāda pārliecība pastāv joprojām, jo tā balstās šīs ticības Svētajos Rakstos.

Pilsonis Gints Krīgers kopā ar savu 14 gadīgo dēlu Kārli Krīgeru Draudzības dienu ietvaros notikušā Vienlīdzības gājiena skūpstošos un maigojošos viendzimuma personu virzienā raidīja divas petardes, tā publiski paužot savu nostāju.

Mūsu valstī ir likums par personu goda un cieņas aizskaršanu. Kā pēc jūsu domām būtu jāreaģē seksuāli normāli orientētu vīriešu/tēvu masai, atbildot uz viņus un viņu bērnus aizskarošo praidistu publiski skaļo un agresīvo pederastijas demonstrēšanu?

Piekrītu, ka šāda reakcija ir radikāla, taču daudz mazāk radikāla, kā fotoattēlā redzamā divu ārzemju vīriešu «zīšanās» publiskā vietā. Citā fotogrāfijā redzami divi citi vīrieši, kas adoptējuši tumšādainu meitenīti.

Vai jūs samierinātos ar to, ka šāda adopcija kļūtu par realitāti arī Latvijas pamestajiem bērniem? Kā jūs, tā jūsu padotībā esošie vīrieši/tēvi arī ir šīs valsts pilsoņi un katrs viens ar savu nostāju atbild par bērnu kopīgo nākotni.

Latvijā nav atcelts likums par pederastiju, un homoseksuālisma propaganda ir noziegums. Vienlīdzības gājiens, kā amorāls un noziedzīgs akts dabiski izsauca agresīvu reakciju no G. Krīgera un viņa dēla puses.

Ar šo iesniegumu apliecinām, ka par sava drauga Ginta Krīgera (četru dēlu tēvu) aizstāvību iestājamies publiski.

Ne tikai G. Krīgeram ar dēlu vai mūsu ģimenei, bet arī jums ir jāpacīnās, lai Latvijas valsts karogs nekļūtu līdzīgs augšējā attēlā redzamajam.

Līga Dimitere

Kaspars Dimiters

11.06.2007


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Alīna, Rūsiņš, Sandris
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».