Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Vecākā brāļa sindroma recidīvs
09.08.2007

Vecākā brāļa sindroma recidīvs

jeb Vai žīds tiešām ir svētā govs?

«Kam kanēlis, kafija, igavērs

Un kadamons piederēs

.. tas pārvaldīs pasauli … viens.»

Vēl nesenā pagātnē arāju un kalēju tautai bija problēmas ar vecāko brāli, krievu. Problēmas ir un būs arī turpmāk, bet tagad vismaz nesit sejā par runāšanu latviski (agrāk definēta kā suņu valoda). Šobrīd pretenzijas piesaka žīdi, kurus nedrīkst saukt par žīdiem. Par žīdiem nedrīkst rakstīt, runāt, domāt, sapņot, aprēķināt to bagātību. Tas viss viņiem (žīdiem) atgādinot holokaustu, jo viņi ir cietuši 2. Pasaules karā. Tā viņu vadoņi saka. Jaunāko brāli ar tādiem simptomiem varētu nosūtīt uz psihiatrisku izmeklēšanu, bet ko lai iesāk ar vecāko?

Rabīns Barkāns savulaik solījās SAB direktoram novilkt bikses un nopērt. Vai nav īsta gan pēc amata, gan pēc nācijas vecākā cienīga rīcība? Negudrais jaunākais bija nelāgi iztirzājis policijas versijas sinagogas spridzinā­šanas sakarā, un, spriežot pēc neadekvātās ķengāšanās, laikam trāpījis naglai uz galvas. Parastam mirstīgam tāda izrunāšanās būtu beigusies ar nepatikšanām, jo SAB nav labdarības iestāde. Bet SAB direktors atvainojās, kā jau jaunākais. Dievs izvēlējās (izredzēja) kādu vergu tautu Ēģiptē, lai pagodinātu Sevi, to aizvedot no verdzības par spīti žīdu negribēšanai un faraona pretestībai. Lika 40 gadu bezcerīgi klīst tuksnesī un pieņemties prātā un saprašanā. Tas ir vienīgais pamats baumām par žīdu nācijas izredzētību.

Žīdu izredzētība bībeliskajā izpratnē ir stāsts par nemitīgu atkrišanu no Dieva, tās kulminācija ir Golgāta – grēka radiācijas visintensīvākā zona (epicentrs).

Kopš Dieva sūtītā Mesijas krustā sišanas žīdi ir izvēlējušies merkantili materiālistisko dzīvesziņu, kam kroni uzlika Markss un Engelss, sociālistiskā totalitārisma tēvi, Kants, Freids, Kaganovičs, baznīcu spridzinātājs, Berija u.c. žīdi. Te jau nebūtu ar ko lepoties. Žīdu vēsture acīmredzot viņu pašu skatījumā ir tāda, ka jebkura rakņāšanās tajā atklāj viņiem nepatīkamo. Mesijas nonāvēšana radikāli apšauba žīdu turpmākās izredzētības faktu. Kas tad atliek? Vai «Intel»? «Mars & Snicker»? «Levi Strauss»? Vai taisnība žīdam Kārlim Marksam: «Aiz katras lielas bagātības slēpjas liels noziegums?!»

Vilnis Jaunsleins


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Fanija, Vēsma
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».