Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Biedrības «Latvietis» paziņojums par Latviešu leģiona piemiņas dienu 2009.gada 16. martā.
09.03.2009

Pie varas esošie uzspiež sabiedrībai viedokli, ka šī diena ir savstarpēju mītiņu un izrādīšanās pasākums. Latviešu tautai naidīgi spēki dara visu, lai šo dienu tautas acīs padarītu labākajā gadījumā par aizmirstamu, bet sliktākajā – par noliedzamu.

Noraidošu attieksmi pret šo piemiņas dienu palīdz iedvest ne tikai tā saucamo «antifašistu» darbības, bet arī plašsaziņas līdzekļu mēģinājumi tiem iztapt. Šī ir 1944. gada asiņaino cīņu pie Veļikajas upes atceres diena. Šī nav diena, kad jāizrādās un jāmēģina pierādīt, kuŗš ir lielāks patriots, bet gan diena, kad pieminēt tos, kas krita kaujās ar cerību par latviešu brīvību. Šai dienā mēs godinām tos, kas karoja par latviešu brīvību.

Biedrība «Latvietis» aicina pieminēt un godināt savus kritušos biedrus un 16. martā pievienoties kādam gājienam vai individuāli nolikt ziedus, pieminot kritušos varoņus.


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Mirta, Ziedīte
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».