Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Ielūgums uz Frankenšteina dzimšanas dienas ballīti
08.05.2009

Doktora Frankenšteina radītais monstrs AICINA TEVI uz savu brīvdabas dzimšanas dienas ballīti nākamajā trešdienā, 13.maijā, plkst.8:00, Rīgā, Republikas laukumā 2 pie Zemkopības ministrijas. Tā nu sanācis, ka tieši šajā dienā Zemkopības ministrijā ĢMO Uzraudzības padome izlems, vai Latvijā ļaut audzēt ģenētiski modificētu pārtiku, kas daudzos zinātniskos pētījumos atzīta par veselībai un videi bīstamu. Padomes lēmums ļoti lielā mērā ietekmēs ministru un Saeimas viedokli, tādēļ tas var izrādīties kritisks posms, spriežot par ģenētiski modificētu augu nākotni Latvijā.

Frankenšteina puscilvēks labprāt gribētu, lai šajā un visās nākamajās ballītēs viesi mielotos ar ģenētiski pārveidotiem produktiem. Bet vai to gribam mēs? Tādēļ 13.maijā no plkst. 8.00 līdz 10.00 pulcēsimies pie Zemkopības ministrijas Republikas laukumā 2, līdzi ņemot groziņus ar pašu audzētu vai pirktu bioloģisko pārtiku. Parādīsim Frankenšteinam un ministrijas pārstāvjiem, ka labu ballīti var sarīkot arī bez modificētas pārtikas!

Svinībām sāksim gatavoties jau piektdien, 8.maijā plkst.18 apvienības „Zemes draugi” birojā Rīgā, Kalnciema ielā 28. Ja nevarat ierasties personīgi, bet labprāt palīdzētu sarīkot neaizmirstamu ballīti, sūtiet savus ierosinājumus Zemes draugiem.


Neesiet vienaldzīgi!
Vairāk informācijas –
Jānis Ulme, Zemes Draugu padomes loceklis,
22552423, janis.ulme[pie]zemesdraugi.lv
Dace Jansone, Vides aizsardzības kluba domes locekle,
26308794, dace[pie]vak.lv
Pārpublicēts no www.tautasforums.lv.


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Bārbala, Līksma
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».