Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Aicinājums
14.05.2009

Valdošais režīms turpina ņirgāties par mums, pazemojot latviešus. Ciniskajai un bezkaunīgajai valdošajai kliķei nepietiek vēl ar tautas aplaupīšanu un iedzīšanu nabadzībā, bet tas tiecas dubļos iemīdīt arī mūsu tautas godu.

Tieši tā mēs uztveram valdošās varas neslēpto atbalstu par aizdomīgiem ārvalstu līdzekļiem uzturētajai agresīvo homoseksuālistu kustībai un viņu centieniem apgānīt mūsu galvaspilsētu ar savu izvirtības parādi jeb «praidu» šī gada 16. maijā. Šīs nelielās saujiņas perverso un slimo tipu publiskās izrādīšanās pasākums mūsu valsts budžetam izmaksās 90 000. latu. Un tas notiks apstākļos, kad daudziem latviešiem nepietiek naudas ne vien cilvēka cienīgiem dzīves apstākļiem, bet pat vienkārši dienišķajai maizei!

Aicinām visus 16. maijā, pulksten 12.00 pulcēties Rīgā, pie Vērmanes dārza un paust savu attieksmi pret 90 000 latu vērto, mūsu vērtības un tradīcijas zaimojošo izvirtības parādi.


Partijas «Tēvzemes Nacionālo Spēku Savienība» vārdā
Viktors Birze
Biedrības «Gustava Celmiņa centrs» vārdā
Igors Šiškins
Biedrības «Latvietis» vārdā
Leonards Inkins

2009. gada 13. maijā


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».