Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Biedrība «Latvietis» par civilokupantu repatriāciju
01.12.2009

Krievijas valdība turpina programmu, kas sniedz palīdzību ārzemēs dzīvojošo tautiešu labprātīgai pārbraukšanai uz dzīvi Krievijā (piemēram, ziņa TVNET portālā).

Aicinām Latvijas valdību un latviešus darīt visu, lai atvieglotu padomju laika civilokupantiem un viņu pēctečiem atgriešanos savā dzimtenē. Būsim viņiem labvēlīgi! Skaidrosim tiem, ka šeit nav viņu zeme, un ka Krievijā viņi ir gaidīti - tur viņus neapspiedīs, neliks mācīties latviešu valodu un neslēgs krievu skolas.

Veicinot atgriešanos Krievijā vecākās paaudzes imigrantiem, samazinātos valsts izdevumi pensiju izmaksai, un tādēļ nebūtu jāsamazina pensijas latviešiem.

Latvijas cietumos aptuveni 80% ieslodzīto ir t.s. «krievvalodīgie». Pēc soda izciešanas probācijas vietā šos noziedzniekus būtu jāizraida uz savu etnisko dzimeteni. Tas uzlabotu kriminogeno situāciju valstī.

Visbeidzot, padomju laika civilokupantu labprātīga repatriācija nodrošinātu, ka tiktu likvidētas padomju laika okupācijas sekas, kuŗas latvieši jūt vēl joprojām.

Biedrība «Latvietis»


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Alīna, Rūsiņš, Sandris
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».