Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Kādus secinājumus var izdarīt no notikušā un vēl notiekošā?
07.02.2010

  1. Pastāvošā vara, kura sevi deklarē kā Latvijas Republikas – patiesībā ir tā pati LPSR vara (okupācijas pašpārvalde) un iztop okupantiem.
  2. Notikušais ir izsaucis okupantu naidu, draudus, kuri var pārtapt rīcībā...
  3. Ja pirmie divi secinājumi ir loģiski (tā tam arī būtu jābūt), jo citādi tā nebūtu LPSR un neapmierinātie brašuļi nebūtu kolonisti, tad kas ir latvieši? Jā, starp latviešiem ir ne mazums izteikuši mums atbalstu un ir pat pieteikušies ziedot naudu padomju varas uzlikto sodu samaksai.

Tāpat kā pagāns visās nelaimēs vaino citus, tā arī latvieši bezdarbā, pārkrievotībā utt., meklē vainu kādos globalizācijas spēkos, krievos, okupantos, bet neieskatās sevī. Cik minūtes dienā (par stundām nav runas) mēs domājam par Latviju, cik minūtes dienā mēs rīkojamies Latvijas labad? Nē, mēs piebalsojam iekarotājiem un to aizstāvjiem! Tiešām pārfrāzējot žīdu katķismu jāsaka: «..dēvējiet viņus par nacistiem, un jūs redzēsiet, ar kādu prieku pārējie viņu tautieši pieņems šo versiju. Vispār jau viņi mūs nemīl, bet, tiklīdz par tādu nosauciet kādu vienu, viņš kļūs neaizsargāts, jo viņu tautieši padarīs viņu par mūsu upuri. Iznīcinās to savām rokām. Bet mēs apzīmogosim nākamo upuri...»


Biedrības «Latvietis»
priekšsēža vietnieks
Leonards Inkins

Komentāri
Ivars Igaunis  28.02.2010 21:06:31
Esmu tā saucamais pagāns un vainoju mūsu varas pārstāvjus nespējā nodrošināt man ,pamatiedzīvotājam būt saimniekam savā zemē!Likumiem ir jākārto visas attiecības!Kādi būs likumi, tur mēs būsim!


Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Fanija, Vēsma
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».