Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


2013. gada 2. septembra raidījums «Būt latvietim». Integrācija.
02.09.2013

Pagājušā laika notikumos spriežam kā un kādēļ daži uzņēmēji jau tagad, gatavojoties eiro ieviešanai, apaļo cenas uz augšu, kā Rīgas dome šādā veidā palielina piemaksas sportistiem, taču audžuģimenēm, invalīdiem, represētajiem un tamlīdzīgām grupām izmaksas konvertē pēc likumā noteiktās kārtības. Un nedaudz arī par Sīrijas notikumiem.

Galvenais temats - integrācija un izglītība. Kas noticis, ka citas tautības pārstāvji nav kļuvuši lojāli Latvijai par spīti 90. gadu idejai? Vai jaunieši vispār ir ieinteresēti naturalizēties? Un kā krieviskajiem jauniešiem pareizi pastāstīt pareizi par okupācijas notikumiem? Ko vajadzētu darīt, lai skolās neaudzina Latvijai nelojālos cilvēkus?

Piedalās Leonards Inkins, Rīgas Latviešu biedrības valdes locekle Lauma Celma un Latvijas Okupācijas muzeja direktora vietnieks Ritvars Jansons, raidījumu vada Alvils Bērziņš.







Raidījumu iespējams noklausīties šeit:

Ir iespējams lejuplādēt arī MP3 datni, nospiežot šeit.


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Fanija, Vēsma
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».