Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


2013. gada 16. septembra raidījums «Būt latvietim». 11. septembra versijas un sekas.
16.09.2013

Runājam par 11. septembri - ne tik daudz par uzbrukumu Dvīnu torņiem, cik par uzbrukuma sekām. Kas mainījies lielvaru darbībās pēc konkrētā 2001. gada notikuma? Un vai šis terorakts notika tā, kāda ir tā oficiālā versija, vai tomēr tā ir bijusi kāda provokācija? Un kāda tam ir saistība ar tagadējiem Sīrijas notikumiem, kas varētu notikt nākotnē? Kā šie notikumi var ietekmēt Latviju?

Pēdējā laika, mūsuprāt, svarīgākie notikumi. Valdis Dombrovskis pieprasījis Kultūras ministres Žanetes Jaunzemes-Grendes demisiju. Vai notiek mēģinājums radīt vēl nestabilāku situāciju valstī? Valdis Dombrovskis Katalonijas ziņu aģentūrai atzinis, ka Latvija varētu atzīt Katalonijas neatkarību, lai gan tas nav oficiāls valsts viedoklis. Tas izraisījis diezgan lielu «vētru» internetā un taisnošanos. Sīrija piekritusi nodot savu ķīmisko ieroču arsenālu starptautiskai kontrolei, Līdz ar to ASV nav īsta iemesla iebrukt Sīrijā. Spilves lidlaukā parādījušies PSRS un Latvijas PSR karogi - kādas varētu būt sekas šādai aizliegtās simbolikas izrādīšanai?

Šoreiz radio «Merkurs» studijā biedrības «Antiglobālisti» valdes priekšsēdētājs Andris Orols, Leonards Inkins un Alvils Bērziņš.







Raidījumu iespējams noklausīties šeit:

Ir iespējams lejuplādēt arī MP3 datni, nospiežot šeit.


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Fanija, Vēsma
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».