Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


2013. gada 14. oktobra raidījums «Būt latvietim». Televīzijas šovu ieguldījums sabiedrības audzināšanā.
14.10.2013

Vēl jūlijā runājām par to, vai esam tauta, kas dzied. Tagad sabiedrībā ienācis kārtējais televīzijas šovs - «Jaunā Talantu Fabrika», tam piebiedrojušās «Dziedošās ģimenes». Sabiedrība atkal dalās divās daļās - vieni slavē un otri peļ. Tāpēc šoreiz raidījumu veltām televīzijas šovu ieguldījumam sabiedrības audzināšanā. Kā pret šādu šovu dalībniekiem - skolēniem attiecas skolas un pedagogi? Vai šovos piedalās paši talantīgākie cilvēki? Vai dažos no šoviem ir pareizi faktiski ieslodzīt tā dalībniekus slēgtās telpās uz vairākām nedēļām, atdalīt no ārējās vides? Vai ir pareizi likt savā starpā konkurēt dažādi iepriekš sagatavotiem dalībniekiem un likt sadzīvot dažāda tipa cilvēkiem? Un kāds ir rezultāts šādiem šoviem, kas notiek ar to dalībniekiem pēc šovu beigām?

Raidījumu vada LNSS priekšsēdētājs Edgars Kramiņš, raidījumā piedalās kādas ģimināzijas un pamatskolas dziedāšanas skolotāja Inita Gerševica un vecmāmiņa Alda Kuple, kura sevi sauc par Latvijas Televīzijas dziedošo šovu krustmāti.







Raidījumu iespējams noklausīties šeit:

Ir iespējams lejuplādēt arī MP3 datni, nospiežot šeit.


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Fanija, Vēsma
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».