Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


2014. gada 15. decembra raidījums «Būt latvietim»
15.12.2014

Kas ir vārda brīvība mūsdienās, kam tā pienākas un kam ne? Lienei žēl cilvēku, kas kalpo sistēmai. Vai tie, kas vēršas pret Patriotiem, patiešām domā to, ko sludina? Nils Muižnieks: «Mēs par viņiem runāsim, bet viņiem runāt neļausim». Ko nozīmē «liberastija»? Vai daudz ir tādu, kas spēj atšķirt labo no ļauna? Mēdiji cenšas radīt taisnīgajos cilvēkos sajūtu, ka viņu ir maz un viņu cīņa ir bezcerīga. Tomēr dzīvē ne vienmēr uzvar sliktais. Kāpēc no tautas tika slēpta laikraksta «DDD» uzvara tiesā? Krimināllietas mērķis bija apturēt laikraksta darbību un izstumt no sabiedrības tā veidotājus. Drošības policija savulaik atteicās palīdzēt Valsts policijai atklāt uzbrukuma organizētājus Aivars Gardam. Prezidentes kanceleja savulaik pieprasīja Lieni Apini atlaist no darba Ārlietu komisijā. Kādi bija A. Ķiršteina «antisemītiskie uzskati»? Izraēlas vēstnieka mēģinājums aizliegt deputātiem sniegt intervijas avīzei «DDD». Vai drīkst publicēt «Cionas gudro protokolus»? Pikets pret Izraēlas iejaukšanos Latvijas iekšējās lietās. Uzbrukums – labākā taktika aizsardzībai. Ik brīdi mums jābūt gataviem izvēlēties, pa kādu ceļu iet. Par ko tiesās Daini Rūtenbergu? Cik daudzi okupanti ir notiesāti par naidu pret latviešiem un Latvijas simbolu zākāšanu? Kāpēc vienmēr par vainīgu pasludina pamatnāciju? Ko nozīmē apzināties lepnumu par piederību savai tautai? Okupācija un kolonizācija ir noziegums. Kas ir šī nozieguma organizētāji un kas – līdzdalībnieki? Vai aicinājums okupantiem atgriezties mājās nodara viņiem ļaunu? Kad tiks pildīta «Deklarācija par Latvijas okupāciju»? Vai Ārlietu Ministrija drīkst mājas lapā publicēt melus par Herbertu Cukuru? Ko nozīmē apzīmējums «ekstrēmists»? Kāpēc mēs ticam klišejām? «5.kolonna» Latvijā draud ar Ukrainas notikumu atkārtošanos. Kam pieder apsardzes uzņēmumi Latvijā? Vai latvieši ir gatavi aizstāvēt savu zemi un tautu? Cik ļoti Krievijas propaganda spēj ietekmēt cilvēku prātus? Ko propagandē mūsu pašu mediji? Vai vienmēr jāmēģina izvēlēties «mazāko» ļaunumu? Kāpēc mūsu tautā ir bijis tik daudz nodevēju? Vai latviešu valoda pieder pie mazu vai lielu valodu grupas? Ja kaut viens latvietis nejūtas labi – nedrīkst justies labi visa tauta. Ja uzbrūk vienam latvietim, tas jāuztver kā uzbrukums visai mūsu tautai!

Raidījumu vada Alvils Bērziņš, viesojas Latvijas Nacionālās frontes priekšsēža vietniece, laikraksta «DDD» redaktores vietniece Liene Apine







Raidījumu iespējams noklausīties šeit:

Ir iespējams lejuplādēt arī MP3 datni, nospiežot šeit.


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Ginta, Gunda, Gunta
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».