Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Par darāmo 2018. gadā
03.01.2018

3. janvārī notika biedrības Pārstāvju sapulces sanāksme. Sanāksmē tika lemts par darāmo 2018. gadā.

Esam nolēmuši atsvaidzināt radioraidījumus «Būt latvietim». Radioraidījumus veidojam kopš 2010. gada un tie skanējuši katru nedēļu radio «Merkurs» viļņos. Sākumā tos veidojām, iepriekš ierakstot, tad - tiešraidē. Sākumā bija grūti, bet tad pamazām iemācījāmies to darīt. 2017. gadā raidījumus veidojām videoformātā - protams, skaņas celiņu turpinot atskaņot radio «Merkurs» viļņos. Diemžēl videoraidījumu ieraksts ir ļoti darbietilpīgs, tādēļ esam nolēmuši veidot videoraidījumus tiešraidē - Facebook un Youtube sociālajos tīklos. Raidījumu veidošanu atsāksim februārī.

Tāpat turpmāk katra mēneša pēdējā sestdienā plkst. 15.00 mūsu birojā Rīgā, Ģertrūdes ielā 60 sanāksim kopā, lai kopā skatītos dažādas dokumentālās filmas un pārrunātu tajās redzēto.

Esam sazinājušies ar Rīgas Centrālo bibliotēku, lai rastu iespēju Rīgas bibliotēkās rādīt biedrības uzņemtās dokumentālās filmas - «Nodevība», «Būt latvietim», «Mums uzvarēt - vai krist» un citas.

Šķiet, ka 2018. gads būs darbīgs.

Gribi palīdzēt? Nāc talkā! Esam sastopami katru trešdienu no 17.00 līdz 20.00 mūsu birojā Rīgā, Ģertrūdes ielā 60.


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Bārbala, Līksma
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».