Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Par iecerēto 2018. gada februārī
07.02.2018

7. februārī notika biedrības Pārstāvju sapulces sanāksme. Sanāksmē tika lemts par darāmo februārī.

Ir aizkavējusies biedrības jaunā raidījuma «Cīņai sveiks!» veidošana, bet februāŗa beigās raidījums skanēs tiešraidē. Tie būs raidījumi, kuŗos runāsim par visu, kas svarīgs un rūp latviešiem - īpaši jaunajai paaudzei un, kas nepatīk varnešiem. Raidījumi tiks straumēti Facebook un YouTube.

Aicinām visu organizāciju un ārpus organizācijām esošus latviešus nākt talkā un līdzdarboties. Iepriekšējas zināšanas, speciālas prasmes un zinātniski grādi mums maz ko nozīmē, jo biedrības intelektuālais potenciāls ir tik liels, ka, ja nepieciešams, spējam palīdzēt apgūt un iemācīt paši. Svarīga ir tikai patiesa vēlme darīt.

Diezgan nejauki izrīkojusies Rīgas Centrālā bibliotēka. Oficiālu atbildi mūsu pieteikumam rādīt filmu «Būt latvietim» Rīgas bibliotēkās tā nav sniegusi, vien piezvanīja un paskaidroja, ka «polītiskai aģitācijai telpas neizīrējot». Nolēmām iesniegt «uzlabotu un papildinātu» pieteikumu, lai novērstu šādus «pārpratumus».

Sestdien, 24. februārī plkst. 15.00 mūsu birojā Rīgā, Ģertrūdes ielā 60 kopīgi skatīsimies Leonarda Inkina filmu «Mums uzvarēt - vai krist!» (To triumph or to die!) par 16. martu un Latviešu leģionu.

Visi laipni lūgti. Ieeja - brīva! Filma ar titriem angļu valodā.

Filmā runā Jānis Atis Krūmiņš. Izmantota Latvijas ev.-lut. baznīcas archibīskapa A. Lūša runa, veltīta mūžībā aizgājušo varoņu piemiņai. Mūzikas autors Leonards Inkins. Dzied «Vilki» un Daina Dombrovska.

Gribi palīdzēt? Nāc talkā! Esam sastopami katru trešdienu no 17.00 līdz 20.00 mūsu birojā Rīgā, Ģertrūdes ielā 60 un citos laikos, iepriekš sazvanoties (tālrunis - 29320165).

 

Biedrības «Latvietis»

Pārstāvju sapulces priekšsēdis

Alvils Bērziņš

 

 



Vārda dienas
Bārbala, Līksma
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».