Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Raidījums «Cīņai sveiks!» - jau drīz!
11.02.2018

No 2010. līdz 2017. gadam radio «Merkurs» veidojām raidījumu «Būt latvietim». Sākumā tie bija ierakstīti raidījumi, kuŗos lasījām fragmentus no Jāņa Miezīša grāmatas «Būt latvietim» (starp citu, joprojām iegādājama mūsu birojā!) un apspriedām tajā rakstīto.

Vēlāk jau kļuvām drošāki un raidījumus veidojām tiešraidē. Sākumā gāja traki, jo neesam jau profesionāli žurnālisti, tomēr vēlāk viss notika raiti un raidījumos apspriedām gan aktuālus tematus, gan vispārcilvēciskus jautājumus - visu, kas svarīgs un rūp latviešiem.

2016. gadā raidījumus jau veidojām arī videoformātā, tos iepriekš ierakstot un montējot. Tie joprojām apskatāmi, piemēram, Leonarda Inkina Youtube kanālā

«Izdzīvos, kas mainīsies!» - teica Rainis. Un arī mēs esam nolēmuši, ka raidījums «Būt latvietim» tādā formātā, kā līdz šim, ir «savu nokalpojis». Tāpēc jau pavisam drīz sāksim veidot jaunu tiešraides videoraidījumu - «Cīņai sveiks!»

Sākumā tas tiks translēts tepat Facebook - otrdienās plkst. 19.00. Raidījumā runāsim par visu to, kas svarīgs latviešiem. Runāsim arī par to, ko varneši labprāt noklusētu.

Ja arī Tev ir, ko teikt, un esi gatavs atnākt kādā otrdienas vakarā uz mūsu biroju Rīgā, Ģertrūdes ielā 60, tad raksti - cinaisveiks@latvietis.com. Būsi viesis mūsu raidījumā!


Alvils Bērziņš
biedrības «Latvietis»
Pārstāvju sapulces priekšsēdis



Vārda dienas
Bārbala, Līksma
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».