Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Biedrība «Latvietis» par 2018. gada martā darāmo
07.03.2018

2018. gada 7. martā notika biedrības «Latvietis» Pārstāvju sapulces sanāksme. Tajā tika apspriests februārī paveiktais, kā arī lemts par martā darāmo.

Februārī mūsu birojā Rīgā, Ģertrūdes ielā 60 rādījām Leonarda Inkina filmu «Mums uzvarēt – vai krist» par 16. martu un Latviešu leģionu. Bija sanācis kupls skatītāju pulciņš un pēc filmas izvērtās diskusijas gan par filmā redzēto, gan par citiem aktuāliem tematiem.

Tāpat varam iepriecināt – beidzot tas ir noticis! 13. martā Youtube tiešraidē notiks mūsu pirmais tiešraides raidījums «Cīņai sveiks!» Bija daudz ķibeļu ar filmēšanas aparatūru, tomēr šķiet, beidzot esam techniski sagatavojušies raidījumam. Raidījuma adresi un sīkāku informāciju par raidījumu publicēsim šeit - mūsu mājaslapā - un mūsu Facebook lapā – facebook.com/BiedribaLatvietis/.

Esam saņēmuši gluži oficiālu atbildi no prokremliskās Rīgas Centrālās bibliotēkas. Nu nekādi šie Rīgas domes iztapoņas nevēlas, lai Rīgas bibliotēkās tiktu rādītas filmas par latviskumu un latvietību. Par to – atsevišķs raksts.

Visbeidzot – sestdien, 24. martā plkst. 15.00 sanāksim biedrības «Latvietis» birojā, lai kopīgi noskatītos Edvīna Šnores filmu «Padomju stāsts». Visi laipni lūgti! Ieeja – brīva.


Alvils Bērziņš
Biedrības «Latvietis»
Pārstāvju sapulces priekšsēdis



Vārda dienas
Fanija, Vēsma
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».